Aktuální jídelní lístek

Pondělí 15. 4.

Polévka: HOUBOVÁ HORÁCKÁ

Oběd 1: PŘÍRODNÍ KRUTÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT

Oběd 2: KŘUPAVÉ KUŘE, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT

 

Úterý 16. 4.

Polévka: BRAMBOROVÁ S MLÉKEM

Oběd 1: KRUTÍ PEČENĚ NA ČESNEKU, RÝŽE, SALÁT S ČÍNSKÉHO ZELÍ

Oběd 2: SALÁT ZE STERILOVANÉHO ZELÍ A ŠUNKOU, PEČIVO OVOCNÝ NÁPOJ

 

Středa 17. 4.

Polévka: ČESNEKOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI

Oběd 1: ČOČKA PO SRBSKU, PEČIVO, KYSELÁ OKURKA, ČAJ

Oběd 2: JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, KYSELÁ OKURKA, ČAJ

 

Čtvrtek 18. 4.

Velikonoční prázdniny

 

Pátek 19. 4.

Velký pátek

 

Pondělí 22. 4.

Velikonoční pondělí

 

Úterý 23. 4.

Polévka: BRAMBOROVÁ SKLENĚNKA

Oběd 1: BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, GRANKO

Oběd 2: PLÍČKY NA SMETANĚ, RÝŽE, GRANKO

 

Středa 24. 4.

Polévka: ZELENINOVÁ S POHANKOU A PROTLAKEM

Oběd 1: HRACHOVÝ ŠOULET S OPEČENÝM PÁRKEM, CHLÉB, KYSELÁ OKURKA, OVOCNÝ NÁPOJ

Oběd 2: ZELENINA SE SÝREM A VEJCI, BRAMBORY, OVOCNÝ NÁPOJ

 

Čtvrtek 25. 4.

Polévka: Z VAJEČNÉ JÍŠKY

Oběd 1: VEPŘOVÁ KÝTA HAMBURSKÁ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, ČAJ

Oběd 2: FAZOLOVÝ SALÁT, PEČIVO, ČAJ

 

Pátek 26. 4.

Polévka: SELSKÁ S BRAMBOREM

Oběd 1: RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ SE ZELENINOU, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT ZELNÝ S KOPREM, OVOCNÝ NÁPOJ

Oběd 2: RÝŽOVÝ NÁKYP S JABLKY, OVOCNÝ NÁPOJ

 

Pondělí 29. 4.

Polévka: BRAMBOROVÁ NA KYSELO

Oběd 1: KUŘECÍ STRIPSY, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA, DŽUS, oběd na přání 6. C*

Oběd 2: ANDALUSKÁ KUŘECÍ PAELLA, DŽUS

 

Úterý 30. 4.

Polévka: HRACHOVÁ

Oběd 1: VEPŘOVÉ NA PAPRICE, TĚSTOVINY, OVOCNÝ NÁPOJ, ŠLEHANÝ TVAROH

Oběd 2: NEAPOLSKÉ TĚSTOVINY OVOCNÝ NÁPOJ, ŠLEHANÝ TVAROH