Aktuální jídelní lístek

Pondělí 18. 2.

Polévka:  ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY

Oběd 1: KRŮTÍ PEČENĚ ZNOJEMSKÁ, RÝŽE, SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ S KUKUŘICÍ, ČAJ

 

Úterý 19. 2.

Polévka:  BROKOLICOVÁ

Oběd 1: ČEVABČIČI, BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT, ČAJ

 

Středa 20. 2.

Polévka:  HRACHOVÁ

Oběd 1: KUŘECÍ MASO PO ITALSKU, TARHOŇA, ČAJ

 

Čtvrtek 21. 2.

Polévka:  CIBULOVÁ SE SÝREM

Oběd 1: RYBÍ FILÉ NA CELERU A PÓRKU, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z ČERVENÉHO ZELÍ, DŽUS

 

Pátek 22. 2.

Polévka:  ŠTĚDRAČKA

Oběd 1: FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ, BRAMBOR, VEJCE, DŽUS

 

Pondělí 25. 2.

Polévka:  Z RYBÍHO FILÉ

Oběd 1: KUŘECÍ MASO PO ČÍNSKU S KUKUŘICÍ, RÝŽE DUŠENÁ, LEDOVÝ SALÁT, DŽUSY

 

Úterý 26. 2.

Polévka:  ČESNEKOVÁ S KRUPKAMI

Oběd 1: ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S MLÉTÝM MASEM. RAJČATOVÝ SALÁT, DŽUS

 

Středa 27. 2.

Polévka:  BRAMBOROVÁ S PAPRIKAMI

Oběd 1: ČOČKA ARGENTINSKÁ, CHLÉB, KYSELÁ OKURKA, ČAJ, MOUČNÍK

 

Čtvrtek 28. 2.

Polévka:  Z VAJEČNÉ JÍŠKY

Oběd 1: PEČENÉ KUŘE, BRAMBOROVÁ KAŠE, PŘESNÍDÁVKA, DŽUS